طرز تهیه سس موز کاراملی (بسیار خوشمزه مخصوص رویه کیک و بستنی)
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
هنررقیه/مواد اولیه :
برای 6 نفر
نمک 1/4 قاشق چای خوری |
وانیل 1 قاشق چای خوری |
شکر 1لیوان |
موز 2 عدد (کاملا رسیده) |
شیر ![]() |
پودر نسکافه (اختیاری) 1قاشق مرباخوری |
طرز تهیه:
ابتدا موز را کمی له کرده و با بلندر یا گوشتکوب به خوبی نرم میکنیم.
شیر،شکر و پودر نسکافه را خلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا شکر داخل شیر حل شود.
محلول را آنقدر حرارت میدهیم و هم میزنیم تا به رنگ کاراملی در بیاید.
موز و وانیل و بقیه مواد را به سس اضافه کرده و باز هم حرارت داده و خوب هم میزنیم تا سس کاملا غلیظ شود.
موز رو تو غذا ساز میریزیم تا کاملا له و نرم بشه.
نکات:
1)بهتر است برای تهیه این کارامل از شکر قهوه ای استفاده شود.
2)میتوانید شیر و موز را داخل مخلوط کن به خوبی مخلوط کرده و 2تا3بار از صافی رد کنید و بعد با شکر مخلوط کرده و بجوشانید.
3)در صورت تمایل به جای شیر از آب استفاده کنید.
4)از این سس برای تزیین انواع کیک،شیرینی،بیسکویت و بستنی استفاده کنید.
سوران