close
دانلود آهنگ جدید
طرز تهیه سیر ترشی 7ساله در 40روز
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

طرز تهیه سیر ترشی 7ساله در 40روز

هنررقیه بازدید : 220 جمعه 02 شهريور 1397 نظرات ()

طرز تهیه سیر ترشی 7ساله در 40روز

طرز تهیه سیر ترشی 7ساله در 40روز!

آماده سازی: 30 دقیقه

مواد اولیه :

سس سویا به میزان لازم
سركه خرما به میزان لازم
سركه بالزامیك به میزان لازم
سیر به میزان لازم
شكر قهوه ای به میزان لازم


اگر شما هم از اون دسته افرادی هستید كه عاشق سیر ترشی هستن اونم از نوع مدت دارش پیشنهاد میكنم این طرز تهیه رو حتما یاد بگیرید.
این سیر ترشی رو اهل فن هم نمیتونن سن یابی كنن و محاله كسی زیر 3سال تعیین سنش كنه!(تضمینی الهام بانو^_^)!!!


 

طرز تهیه:


برای تهیه این سیر ترشی اول مقدار سركه رو مشخص كنید كه چه قدر باید باشه چون هرچی سركه بالزامیك مصرف میكنید به اندازه نصفش باید سركه خرما استفاده بشه.
بهتره اول ظرفی كه میخواید توش ترشی بریزید رو انتخاب كنید بعد سیر ها رو اضافه كنید و روش سركه بالزامیك بریزید و هرچه قدر كافی بود نصفش سركه خرما بریزید.البته اگه براتون اندازه گیری سخته كه میدونم هست(تجربه ثابت كرده)به ازای هر 8بوته سیر 1قاشق غذاخوری شكر قهوه ای یا عسل بریزید توی سركه بالزامیك.(سركه خرما حذف بشه)
حالا سیر ها رو فقط تمیز كنید ولی پوستش رو به هیچ عنوان نكنید و همون طور كامل توی قابلمه بریزیدو سركه بالزامیك و 2تا3 قاشق سس سویا رو روش بریزید و بذاریدش روی گاز و شكر رو هم اضافه كنید و بعد حرارت رو روشن كنید و 10تا15دقیه سیر رو بجوشونید ولی بیشتر نه!چون سیر له میشه.
حالا سیر رو داخل ظرف تمیز بریزید و همون سركه ای كه باهاش جوشیده رو داخل ظرف بذارید تا كاملا بیاد روی سیر حتما سركه رو تست كنید و اگر شیرینی و شوریش كم بود اونو اندازه كنید.
حالا درب ظرف رو اول با یه نایلون ببندید و بعد با درش چفت كنید و 40روز در جای تاریك قرارش بدید و به نظر من اگه دیگه خیلی میخواید باحال بشه زیر خاك قرارش بدین(به یاد یانگوم!^_^)چون قدیمی ها همیشه سركه رو خاك میكردند!بعد از 40روز سیر ترشی 7ساله شما آمادست!

طرز تهیه سیر ترشی 7ساله در 40روز


همجنین ببینید:

نكات:


1)این ترشی با سركه بالزامیك واقعا فوق العادست ولی اگر در اختیار نبود از سركه قرمز مخلوط با سركه خرما و عسل و سس سویا استفاده كنید.
2)در صورت تمایل به جای شكر قهوه ای از عسل استفاده كنید ولی شكر قهوه ای خیلی بهتره!
3)سس سویا همون نكته جادویی برای تهیه این ترشی هست ابدا اونو خذف نكنید چون باعث تخمیر و خوشمزه شدن ترشی میشه در واقع زمان تخمیر 7ساله رو میكنه 40روز!

سوران

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

http://up.artro.ir/view/2758310/r6.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی