آخرین مطالب

طرز تهیه لاهماجون ترکیه

طرز تهیه لاهماجون ترکیه

https://rozup.ir/view/2619044/%D9%84%D8%A7%D9%87%D9%85%D8%A7%D8%AC%D9%88%D9%86%20%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87%20(2).jpg

لاهماجون ترکیه

https://rozup.ir/view/2619044/%D9%84%D8%A7%D9%87%D9%85%D8%A7%D8%AC%D9%88%D9%86%20%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87%20(2).jpg

 

پیاز، جعفری و گوجه فرنگی سبزیجات طعم دهنده لاهماجون

 

هنررقیه/مواد اصلی تشکیل‌دهندۀ لاهماجون را گوشت، فلفل، گوجه‌فرنگی و جعفری تشکیل می‌دهند. شاید این طعم شناخته‌شده‌ترین و محبوب‌ترین روش پخت‌و‌پز لاهماجون ترکیه باشد، اما پخت آن روی سنگ‌ در نانوایی در بسیاری از مناطق شهر قهرمان ماراش مشهور است. لاهماجون پخته‌شده روی سنگ را می‌توان به مدت دو روز بدون اینکه خشک شود یا ضرری داشته باشد، نگه داشت. ما توصیه می‌کنیم از جعفری، پیاز، گوجه‌فرنگی کم و مقدار زیادی لیمو برای سرو لاهماجون استفاده کنید. پیاز، جعفری و گوجه‌فرنگی سبزیجاتی هستند که طعم لذیذ لاهماجون را تمام می‌کنند. اگر بتوانید سماق را هم به‌عنوان یک عنصر ترش اضافه کنید، عالی می‌شود.

طرز تهیه لاهماجون ترکیه خوشمزه

 

لاهماجون معروف به پیتزای ترکی

 

https://rozup.ir/view/2619047/%D9%84%D8%A7%D9%87%D9%85%D8%A7%D8%AC%D9%88%D9%86%20%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87%20(5).jpg

مواد لازم

  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • فلفل سبز: یک عدد
  • فلفل قرمز: یک عدد
  • گوجه‌فرنگی: یک عدد متوسط
  • پیاز: یک عدد
  • جعفری: به مقدار کم
  • نمک: به مقدار لازم
  • نعنا خشک: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
  • رب فلفل: نصف قاشق غذاخوری
  • خمیر یوفکا: دو عدد
  • کره: به میزان کم
از دست ندهید:  ناهار چی بپزم؟ غذاهای مهیج با مرغ

طرز تهیه

 

https://rozup.ir/view/2619046/%D9%84%D8%A7%D9%87%D9%85%D8%A7%D8%AC%D9%88%D9%86%20%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87%20(4).jpg

لاهماجون لقمه شده

 

برای تهیه لاهماجون ترکیه گوشت چرخ‌کرده خود را داخل ظرفی بریزید. در ادامه فلفل‌های سبز و قرمز را که در اندازه‌های ریز خرد کرده‌اید، به گوشت اضافه کنید. یک عدد گوجه‌فرنگی را که داشتیم ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید. حالا پیاز را ریز خرد کرده یا رنده کنید و به محتویات ظرف اضافه کنید. مقدار کمی جعفری داشتیم، برای طعم و عطر بهتر لاهماجون، آن‌ها را نیز خرد کرده و داخل ظرف بریزید. سپس به مواد کمی نمک بزنید. یک قاشق چای‌خوری نعنای خشک را همراه فلفل سیاه و فلفل قرمز و رب فلفل به مواد اضافه کنید. حالا مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

 

لاهماجون یکی از محبوب‌ترین غذاهای ترکیه

 

ظرف را کناری گذاشته و سراغ خمیرهای یوفکا می‌رویم. یک عدد از خمیر یوفکا را باز کنید. روی آن را با ترکیبی که از کره و آب ساخته شده است، چرب کنید. روی آن یک خمیر دیگر باز کنید. حالا با یک قالب، قالب‌ها را درآورید. اضافه‌های خمیر را بردارید. حالا محتویات آماده‌شده را روی قالب‌ها قرار دهید. بعد از اتمام کار، لاهماجون‌های خوشمزه را روی سینی فر بچینید. حالا سینی‌ها را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت نیم‌ساعت بگذارید تا لاهماجون‌ها خوب بپزند.

 

لاهماجون فندقی لذیذ و مغذیhttps://rozup.ir/view/2619045/%D9%84%D8%A7%D9%87%D9%85%D8%A7%D8%AC%D9%88%D9%86%20%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87%20(3).jpg

 

لاهماجون ترکیه ما آماده است. می‌توانید نوش جان کنید.

 

منبع:roozcheen.com

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش