close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریزی

مواد لازم برای آبگوشت دیزی سنگی تبریزی



گوشت گوسفندی با استخوان =1 کیلو
دنبه= 300 گرم
لپه =یک فنجان سرخالی
پیاز متوسط =یک عدد
مغز لیمو عمانی =یک قاشق سوپخوری
آب گوجه فرنگی= یک فنجان
رب گوجه فرنگی =یک قاشق سوپخوری
سیب زمینی= 5 عدد
نمک و فلفل =به مقدار لازمکاشت مو

کاشت مو

 

دیزی سنگی


طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریزی



گوشت و دنبه را پس از شستن 10 قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید. گوشت سرخ شده را با 4 لیوان آب، زردچوبه، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید. در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می کنیم. بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. نان سنگک، پیاز، دوغ، سبزی خوردن در کنارش فراموش نشود.

آبگوشت

نکات تکمیلی در مورد آبگوشت دیزی سنگی

آبگوشت دیزی سنگی جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آبگوشت دیزی سنگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

 

منبع:نمناک

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

درباره ما

به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی ویژه خواهران تاسیس 1388 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654