close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه تبوله لبنانی
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

طرز تهیه تبوله لبنانی طرز تهیه تبوله لبنانی,روش تهیه تبوله لبنانی,طرز تهیه تبوله سالاد لبنانی,طرز تهیه تبوله غذای لبنانی,طرز تهیه ی تبوله لبنانی,طرز تهیه ی سالاد تبوله لبنانی,روش تهیه سالاد تبوله لبنانی

هنررقیه بازدید : 43 سه شنبه 09 مرداد 1397 نظرات ()

http://rozup.ir/view/2617395/%D8%B7%D8%B1%D8%B2%20%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87%20%D8%AA%D8%A8%D9%88%D9%84%D9%87%20%D9%84%D8%A8%D9%86%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpeg

تبوله لبنانی | طرز تهیه تبوله لبنانی

 
 

  مواد لازم تبوله لبنانی


بلغور گندم     2 پیمانه
آب جوش     4 پیمانه
جعفری تازه     3 پیمانه
نعناع تازه     ½ 1 پیمانه
پیازچه     8 عدد
پیاز کوچک قرمز     2 عدد
خیار خرد شده بزرگ     1 عدد
روغن زیتون     3 قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه     ½ پیمانه
گوجه فرنگی کوچک     2 عدد
کاهوی برگ برگ شده جهت تزئین     یک بوته کوچک
مواد لازم جهت تهیه سس:
خردل     2 قاشق چایخوری
موسیر     1 عدد متوسط
روغن زیتون     ⅔ پیمانه
سرکه انگور     ½ پیمانه
فلفل     1 قاشق غذا خوری
نمک     2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه تبوله

طرز تهیه تبوله لبنانی -تبوله لبنانی

هنررقیه/ تبوله لبنانی | طرز تهیه تبوله لبنانی

 

طرز تهیه تبوله لبنانی


    در  یک کاسه متوسط، آب جوش و بلغور گندم را ریخته می شود و هم می‎ زنیم. روی آن را می پوشانیم و برای مدت 30 دقیقه کنار می گذاریم. پس از نیم ساعت آن را آبکشی می کنیم به طوری که تمام آب آن گرفته شده و خشک شود.
    تمام سبزیجات را می شوییم و پس از خشک شدن آنها را ساطوری کرده، خرد می کنیم. بلغور آب گرفته را دوباره در کاسه ریخته می شود و جعفری خرد شده، نعنای خرد شده، پیازچه خرد شده، پیاز خرد شده، خیار رنده شده و آب لیمو را روی آن ریخته می شود. سپس 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون را به آنها اضافه می کنیم. آنها را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. پوست موسیر را می گیریم و سپس آن را ریز خرد می کنیم. در یک کاسه دیگر، موسیر خرد شده، خردل، سرکه و ½ قاشق چایخوری نمک را ریخته می شود و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم. سپس باقی مانده روغن زیتون را به آهستگی و به طور مداوم و پیوسته به آن می افزائیم و مرتباً با همزن دستی مخلوط می کنیم تا کاملاً مواد حل شده و یکدست شوند. این مواد را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
    چند برگ کاهو در یک دیس می چینیم و سپس تبوله را روی آن به صورت کومه ریخته می شود و سپس گوجه های کوچک را از وسط دو نیم کرده و آنها را روی تبوله ریخته می شود. سپس ¼ پیمانه از سس را روی گوجه ها می دهیم و کمی فلفل روی آن می پاشیم و باقیمانده سس را در یک ظرف مناسب ریخته و هنگام سرو، سس را کنار آن می گذاریم.
 

طرز تهیه تبوله

دستور تهیه تبوله لبنانی

نکات تکمیلی در مورد تبوله لبنانی

تبوله لبنانی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
تبوله لبنانی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه تبوله لبنانی
3.510
زمان آماده سازی: 45 دقیقه زمان پحت : 0 دقیقه

آشپزخونه نمناک تجربه ای متفاوت از اپلیکیشن های آشپزی

 همه دستور تهیه های بخش آشپزی نمناک را در یک اپلیکیشن داشته باشید

  • 4300 دستور تهیه غذا در 100 موضوع مختلف
  • بیش از 2000 ایده و آموزش تزیین غذا
  • بیش از 500 نکته آشپزی و خانه داری
  • چی بپزم ؟ بر اساس وعده غذایی ، زمان مورد نیاز ، سطح سختی و مواد غذایی
  • دستیار صوتی برای کمک در آشپزی

جهت دانلود نرم افزار میتوانید از لینک مستقیم و یا کانال تلگرام استفاده کنید

دانلود با لینک مستقیم

دانلود از کانال تلگرام

سایت : برای توضیحات بیشتر کلیک کنید
تبلیغات هدفمند در نمناک
منبع : پارسه گرد/ ش

.

منبع :

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
درمورد آموزشگاه طراحی و دوخت و هنرهای تجسمی رقیه

http://rozup.ir/view/2692264/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%202.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی ویژه خواهران تاسیس 1388 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    کدهای اختصاصی