آخرین مطالب

فریتاتا با ژامبون و ذرت

فریتاتا با ژامبون و ذرت

https://rozup.ir/view/2610977/%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%AA%D8%A7%20%D8%A8%D8%A7%20%DA%98%D8%A7%D9%85%D8%A8%D9%88%D9%86%20%D9%88%20%D8%B0%D8%B1%D8%AA%20(2).jpg

فریتاتا با ژامبون و ذرت

https://rozup.ir/view/2610977/%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%AA%D8%A7%20%D8%A8%D8%A7%20%DA%98%D8%A7%D9%85%D8%A8%D9%88%D9%86%20%D9%88%20%D8%B0%D8%B1%D8%AA%20(2).jpg

مواد لازم:
•    8 عدد تخم‌مرغ بزرگ
•    ¼ فنجان (60 میلی‌لیتر) شیر
•    140 گرم پنیر سوئیسی
•    نمک و فلفل تازه آسیاب شده
•    1 قاشق غذاخوری روغن‌زیتون
•    140 گرم ژامبون تکه شده
•    225 گرم ذرت
•    5 عدد پیازچه خردشده
•    یک عدد فلفل هالاپینو

طرز تهیه:
1. فر را از قبل گرم کنید. در کاسه‌ای بزرگ شیر و تخم‌مرغ را آن‌قدر هم بزنید تا به‌خوبی باهم ترکیب شوند. نیمی از پنیر و نمک و فلفل را اضافه کنید و ترکیب را کنار بگذارید.
2. در ظرفی مناسب فر، روغن ریخته و آن را داغ کنید. ژامبون را در روغن سرخ‌کنید تا قهوه‌ای شود، اما مراقب باشید خشک نشود. سپس همه ژامبون‌ها به‌جز یک قاشق غذاخوری آن را از ظرف بردارید.
3. ذرت، پیازچه و فلفل هالاپینو را اضافه کنید و حدود 4 دقیقه هم بزنید. با نمک و فلفل به ترکیب طعم دهید.
4. پوره تخم‌مرغ را داخل تابه بریزید و حدود 2 دقیقه بپزید و دائم آن را هم بزنید. باقی‌مانده‌ی پنیر، مخلوط ژامبون و چند برش از فلفل هالاپینو را روی آن بریزید.
5. ظرف را به مدت چند دقیقه در فر قرار دهید تا سطح مواد کاملاً طلایی‌رنگ شوند. سپس تا غذا را داغ سرو کنید.

منبع:faradeed.ir

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]