close
دانلود آهنگ جدید
طرز تهیه ترشی امپراطور
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

طرز تهیه ترشی امپراطور,طرز تهیه ترشی امپراطور با روغن زیتون,روش تهیه ترشی امپراطور,طرز تهیه ی ترشی امپراطور,طرز تهیه ترشی امپراطوری

هنررقیه بازدید : 181 شنبه 30 تير 1397 نظرات ()

http://rozup.ir/view/2609592/%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C%20%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%B1%D8%A7%D8%B7%D9%88%D8%B1.jpg

ترشی فوق العاده خوشمزه و مقوی و البته گران قیمت و پر زحمت با انواع صیفی جات

طرز تهیه ترشی امپراطور

مواد لازم

ترشی امپراطور

۲۰
مواد اصلی
گل کلم
۱/۵ کیلوگرم
هویج حلقه شده
۴۰۰ گرم
خیار حلقه شده
۳۰۰ گرم
کرفس
۱ دسته
فلفل تند یا شیرین
۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای
۲ عدد
زیتون
۲۰۰ گرم
کنسرو ذرت
۱ قوطی
کنسرو نخود فرنگی
۱ قوطی
پیاز ترشی
۳۰۰ گرم
قارچ ریز
۱ بسته
سیر یا موسیر
به مقدار لازم
مواد لازم
سرکه سفید
به مقدار لازم
روغن زیتون
به مقدار لازم
پودر تخم گشنیز پاپریکا و شکر
۰ به مقدار لازم
سبزی (نعنا،شوید،برگ کرفس،چوچاق،خالواش،وارنگ بو)

طرز تهیه


زمان تهیه ۱۴۰
دقیقه
زمان پخت ۶۰
دقیقه
۱
تمام صیفی جات را شسته و به شکل و سایز دلخواه خرد کنید و روی پارچه ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
۲
گلم کلم، خیار، هویج، کرفس، پیاز و قارچ و فلفل ها را بخارپز کنید تا کمی نرم شوند ولی له نشوند.بعد از بخارپز شدن مجددا روی پارچه قرار دهید تا آب اضافی خارج شود و رطوبت آنها گرفته شود.
۳
کنسرو ذرت و نخود را ۲۰ دقیقه بجوشانید سپس آبکش کنید و اجازه دهید خنک شوند.ظرف مخصوص ترشی را کاملا شسته و اجازه دهید خوب خشک شود و هیچگونه رطوبتی نداشته باشد.
۴
تمام مواد بخارپز شده را با یکدیگر مخلوط کنید و شروع به ریختن مواد ترشی داخل ظرف کنید و لابلای مواد کمی ذرت و نخود فرنگی و زیتون و برگ کرفس بریزید تا ظرف پر و مواد تمام شود.
۵
در قابلمه ای با توجه به سایز و مقدار مواد مصرفی با نسبت ۱ به ۱ ، سرکه و روغن زیتون را مخلوط کنید. میتوانید این نسبت را تغییر دهید. من با نسبت ۴ سرکه و ۱ روغن زیتون استفاده کردم.
۶
ادویه ها و نمک و سبزی های معطر و شکر را نیز مخلوط کنید و این مایع را در ظرف ترشی بریزید تا مواد کاملا در سس روغنی قرار گیرند سپس درب آنرا بسته و برای یک هفته در یخچال قرار دهید تا ترشی برسد؛ سپس آماده مصرف می باشد.

سایر نکات

ترشی امپراطور

از انواع صیفی جات دلخواه به صورت بخارپز شده میتوانید در این ترشی استفاده کنید.
به ازای هر لیوان روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری شکر بریزید.
از انواع سبزی معطر خشک میتوانید در ترشی بریزید.
دقت کنید مواد خیس نباشند چون باعث کپک زدن ترشی میشوند.
ترشی حتما در جای خنک و تاریک نگهداری شود.
سعی کنید مواد را تقریبا هم اندازه یکدیگر خرد کنید تا ترشی یکدستی داشته باشید.
میزان تمامی مواد را بر حسب ذائقه خود میتوانید تغییر دهید.
میتوانید از انبه ، بچه بلال و سیاه دانه نیز در این ترشی استفاده کنید.
ترشی مصرفی در هر وعده را مجددا به ظرف ترشی برنگردانید.
منبع:پاپیون
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

http://up.artro.ir/view/2758310/r6.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • کدهای اختصاصی