close
تبلیغات در اینترنت
خوراک واویشکا
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

خوراک واویشکا,خوراک واویشکای بادمجان,خوراک واویشگای,خوراک واویشکای گوشت,طرز تهیه خوراک واویشکا,دستور خوراک واویشگای بادمجان,طرز تهیه خوراک واویشگای بادمجان,طرز تهیه خوراک واویشکا (به 3 روش مرسوم)

هنررقیه بازدید : 247 دوشنبه 25 تير 1397 نظرات ()

http://rozup.ir/view/2606078/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%20%D9%88%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B4%DA%A9%D8%A7.jpg

 خوراک واویشکا

واویشکا یکی از معروفترین خوراکهای شمای هست که به صورت خیلی گسترده توی شمال مصرف میشه هر کدوم از شما رشت رفته باشید حتما مغازه های زیادی رو دیدید که فقط واویشکا میفروشن و بسیار هم سرشون شلوغه واویشکا اسمش روسی هست و بعد از حمله روسها توی جنگ جهانی دوم و اومدنشون به شمال این غذا هم به اسم واویشکا نامگذاری شد!

مواد لازم:

  • جگر گوسفند نصف یک دست سیاه و 1سوم یک دست سفید
  • دل گوسفند نصف عدد
  • پیاز (بزرگ) 1عدد
  • گوجه فرنگی  1عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری
  • آب نصف لیوان
  • انار (دانه شده و ترش) 2 قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • گلپر به میزان لازم
  • زعفران (اختیاری) 2قاشق غذاخوری


نوع دوم:

  • گوشت چرخ کرده 250گرم
  • پیاز (بزرگ) 2عدد
  • گوجه فرنگی  1عدد
  • رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم


نوع سوم:

  • سیر 2عدد
  • پیاز (بزرگ) 1عدد
  • گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  • رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی گوجه فرنگی 3عدد
  • آب نصف لیوان
  • تخم مرغ 2عدد
  • گرد غوره 2قاشق مرباخوری


طرز تهیه نوع اول:

1. اول پیاز رو نگینی خرد کنید و با مقداری روغن یا در صورت دلخواه کره تفتش بدید تا طلایی بشه.

2. دل و جگر گوسفند رو خوب بشورید و خشک کنید و به صورت نگینی (ریز یا درشت) خرد کنید و با هم به پیاز داغ اضافه کنید و خوب سرخ کنید حالا شعله رو خیلی خیلی ملایم کنید.

3. گوجه رو چند ثانیه بندازید توی ابجوش و بعد خارجش کنید و با آب سرد بشوریدش و پوستش رو جدا کنید و ریز و به صورت نگینی خردش کنید.

4. رب گوجه فرنگی رو به جگرها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رب کمی سرخ بشه و بعد گوجه های ریز شده رو هم با نمک و فلفل و زعفران(اختیاری)به مواد اضافه کنید و کمی تفت بدید و بعد آب رو به مواد اضافه کنید و شعله رو زیاد کنید تا آب بجوشه.

5. حالا شعله رو بسیار ملایم کنید و درب ظرف رو ببندید و صبر کنید تا غذا بپزه و آماده بشه.

6. وقتی غذا آماده شد و آبش کامل کشیده شد دانه انار و گلپر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

7. شعله رو خاموش کنید و غذا رو برای سرو آماده کنید.

http://rozup.ir/view/2606078/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%20%D9%88%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B4%DA%A9%D8%A7.jpg


نکات:


1. بهتره داخل غذا چند قاشق آب انار ترش یا آب نارنج هم بریزید.

2. این غذا رو هم با نان و هم با برنج میشه سرو کرد ولی سروش با نان متداول تر هست.

3. این غذا ابش تقریبا خیلی کمه.

4. این غذا در واقع همون چغور بغور ترکی هستش (همون چیغیر بغیر ) به معنی داد و بیداد(چون موقع سرخ کردن جگر و دل و...سرو صدای خاصی ایجاد میشه)و غذای خیلی متداول ترکی محسوب میشه در برخی مناطق ایران به این غذا روده گوسفند هم اضافه میکنن و خیلی هم تند و فلفلی و پر از زرد چوبه و پیاز درستش میکنن!

5. بهتره که جگر سفید اول با ابجوش کمی پخته بشه و بعد ریز بشه و به خوراک اضافه بشه چون کمی دیرپزه.

6. توی برخی مناطق شمال به این غذا گوشت سرخ شده یا مقداری گوشت چرخ کرده یا مربعی خرد شده و سرخ شده هم اضافه میکنن.

7. میتونید به خوراک مقداری آبغوره یا آبلیمو هم اضافه کنید.

8. این غذا در برخی مناطق شمال فقط با گوشت خرد شده تهیه میشه.(بدون جگر)

طرز تهیه نوع دوم:

1. اول پیاز و گوجه فرنگی رو جداگانه رنده بزنید.گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده خوب مخلوط کنید .مقداری روغن رو داغ کنید و گوشت همراه با پیاز رو داخل روغن خوب تفت بدید.

2. رب گوجه فرنگی و ادویه رو به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سرخ بشه.گوجه فرنگی رنده شده رو به غذا اضافه کنید و شعله رو تا حد ممکن کم کنید و درب غذا رو بذارید تا گوشت خوب بپزه.

3. وقتی غذا آماده شد با برنج یا نان و در صورت تمایل به همراه سیب زمینی سرخ کرده سروش کنید.

http://rozup.ir/view/2606079/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%20%D9%88%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B4%DA%A9%D8%A71.jpg


نکات:


1. در صورت تمایل این نوع واویشکا را با واویشکا نوع اول مخلوط کرده و بعد سرو کنید.

2. میتوانید مقداری جگر سیاه و سفید را نیز چرخ کرده و با گوشت مخلوط کنید.

3. در صورت تمایل مقداری انار یا رب انار یا آبغوره هم به غذا اضافه کنید.

4. این غذا معمولا به صورت تند سرو میشود.

طرز تهیه نوع سوم:

1. ابتدا سیر را ریز خرد کرده و با کره یا روغن کمی تفت دهید.پیاز را نیز ریز خرد کرده و به سیر اضافه کنید و با شعله ملایم کمی تفت دهید.

2. ادویه و رب گوجه فرنگی را به به مواد اضافه کرده و تفت دهید.گوشت چرخ کرده را کمی ورز داده و بعد به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید و با شعله بالا سرخ کنید.

3. گوجه فرنگی را ابتدا داخل آب جوش چند ثانیه قرار داده و بعد با آب سرد شسته و پوست آن را جدا کنید و بعد ریز خرد کرده و بع گوشت اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن آب را اضافه کرده و شعله را بسیار ملایم کنید و درب ظرف را بسته و صبر کنید تا گوشت بپزد.

4. بعد از حدود 1ساعت که گوشت پخته شد گرد غوره را به غذا اضافه کرده و نمک آن را اندازه کنید.مقداری روغن روی خوراک آماده شده ریخته و روی آن تخم مرغها را بشکنید و با درب بسته اجازه دهید تخم مرغ بپزد.

http://rozup.ir/view/2606080/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%20%D9%88%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B4%DA%A9%D8%A72.jpg


نکات:


1. این نوع از واویشکا معمولا با برنج سرو میشود.

2. بهتر است 3قاشق غذاخوری آب انار ترش یا آبغوره هم به غذا اضافه کنید.

3. در صورت تمایل مقداری زعفران آبکرده یا گلپر هم به غذا اضافه کنید.

 

برترین ها

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
درمورد آموزشگاه طراحی و دوخت و هنرهای تجسمی رقیه

http://rozup.ir/view/2692264/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%202.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی ویژه خواهران تاسیس 1388 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    کدهای اختصاصی