close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه رنگینک

 

 


رنگینک یا حلوای خشک در دسته دسرهای سنتی جنوبی قرار دارد که به شیوه‌های گوناگون تهیه و تزیین می‌شود. برای مثال شما می‌توانید رنگینک را به صورت رولتی تهیه نمایید برای این منظور کافی است مواد حلوا و مواد میانی را طبق دستوری که در زیر به آن اشاره شده است تهیه نمایید و روی یک کیسه فریزر و یا کاغذ‌روغنی پهن نمایید و شروع به رول کردن آن نمایید و در نهایت در یخچال استراحت دهید تا برای برش دادن آماده شود. همچنین در صورت تمایل می‌توانید به جای چرخ کردن مواد میانی از خرمای درسته که شکم آن را با مغز پر می‌کنید تهیه نمایید.

در این شیرینی خانگی، گردو و خرما دست به دست هم می‌دهند و وعده‌ای سرشار از بهترین مواد غذایی به وجود می‌آید. این دسر انرژی زیادی دارد و برای افرادی که پیاپی فشارشان به اصطلاح می‌افتد، مناسب است. همچنین گزینه مناسبی برای افطار در ماه رمضان نیز می‌باشد.

 

مواد لازم جهت تهیه رنگینک

آرد گندم

500 گرم

پودر قند

255 گرم

کره

300 گرم

هل

1 قاشق مرباخوری

زنجبیل

1 قاشق مرباخوری

پودر پسته

برای تزیین

 

طرز تهیه رنگینک

  1. آرد را از الک ریز رد کنید. سپس تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد.
  2. اجازه دهید آرد از داغی بیفتد و مجددا از الک رد کنید. این کار موجب خواهد شد حلوا به هیچ عنوان گلوله نشود.
  3. در این مرحله آرد را به روی حرارت منتقل کنید و کره را به آن بیفزایید و در حدی که آرد و کره با یکدیگر مخلوط شوند تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
  4. پودر‌قند، هل و زنجبیل را الک کنید و به آرامی به مواد که خنک شده است اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر مواد داغ باشند پودر‌قند آب خواهد شد.


 

مواد لازم جهت تهیه مواد میانی رنگینک

خرما

400 گرم

گردو خرد‌شده

180 گرم

دارچین

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مواد میانی رنگینک

  1. خرما را از چرخ‌گوشت رد کنید.
  2. سپس گردو خرد‌شده را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  3. گردو، دارچین و روغن مایع را به خرمای چرخ‌شده اضافه کنید و به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید. اگر از رطب برای تهیه رنگینک استفاده می‌کنید بهتر است پوست رطب را جدا کنید.


 

تزیین رنگینک

  1. کف قالب را با کاغذ‌روغنی بپوشانید به طوری که از جداره‌ها بلند‌تر باشد و برای انتقال و برش دسر با مشکل مواجه نشوید.
  2. مواد حلوا را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را کف قالب به خوبی پهن کنید و فرم قالب را به آن بدهید.
  3. مواد میانی را نیز به همین ترتیب روی لایه اول حلوا پهن کنید.
  4. در این مرحله باقی‌مانده مواد حلوا را روی مواد میانی قرار دهید و به کمک پشت قاشق و یا قرار دادن کیسه فریزری روی آن کاملا صاف و یکدست کنید.
  5. در نهایت کل سطح رنگینک را با پودر پسته الک شده تزیین کنید و بسته به سلیقه خود برش‌های لوز و یا مربعی شکل بزنید.


از خواص خرما چه می‌دانید؟

  • خرما سرشار از ویتامین‌های A_B_C_E است، همچنین دارای فلزاتمعدنی مانند: فسفر، کلسیم، آهن، ید و منیزیم می‌باشد. منیزیم موجود در این میوه خاصیت ضد‌سرطانی داشته و همچنین برای شنوایی، بینایی، درد کمر، درد مفاصل، درمان سینه وریهنیز مفید است .
  • استفاده از این میوه در ماه مبارک رمضان به دلیل ارزش غذایی آنتوصیه می‌شود، چرا‌که خرما، قند کاهش یافته به دلیل روزه‌داری را جبرانمی‌کند، همچنین به علت دارا بودن فیبر و خاصیت ملین بودن آن، سیستم گوارشی را که بهدلیل روزه‌داری بی‌تحرک شده است، به تحرک وا می‌دارد.
  • خرما به علت داشتنمنیزیم، انرژی عضلانی بدن را تقویت می کند و نیروی عمومی بدن را افزایشمی‌دهد و فسفر و منیزیم موجود در آن موجب تقویت حافظه می‌شود.
  • منبع:ستاره
  • هنررقیه

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید: