close
تبلیغات در اینترنت
شش انداز بادنجان
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

شش انداز بادنجان

هنررقیه بازدید : 51 دوشنبه 25 تير 1397 نظرات ()

http://rozup.ir/view/2606075/%D8%B4%D8%B4%20%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%20%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86.jpg

شش انداز بادنجان

مواد لازم:

  • بادنجان قلمي بدون تخم پنج عدد
  • مغز گردو ساييده شده 300 گرم
  • رب انار دو قاشق سوپخوري
  • پياز سرخ كرده چهار قاشق سوپخوري
  • نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به ميزان لازم

 



http://rozup.ir/view/2606075/%D8%B4%D8%B4%20%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%20%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86.jpgطرز تهيه:

1. دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ريخته و روي حرارت مي‌گذاريم. سپس مغز گردوي ساييده شده را در آن تفت مي‌دهيم.

2. پياز سرخ كرده و زردچوبه را افزوده و كمي ديگر تفت مي‌دهيم. دو تا سه پيمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه مي‌كنيم.

3. نمك و فلفل زده و با حرارت ملايم اجازه مي‌‌دهيم تا خورش به روغن بيفتد. در آخر به بادنجان‌هايي كه پوست گرفته‌ و به صورت حلقه‌اي خرد كرده‌ايم نمك زده و در آبكش به مدت دو ساعت قرار مي‌دهيم تا تلخي آن گرفته شود. سپس شسته، خشك نموده و سرخ مي‌كنيم. آنگاه بادنجان‌ها را به خورش اضافه كرده و اجازه مي‌دهيم تا جا بيفتد.

برچسب ها شش انداز بادنجان ,
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی ویژه خواهران تاسیس 1388 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو