طرز تهیه کویی تره

کویی تره
مواد لازم:
- کدو حلوایی نصف عدد
- سیر سه حبه
- گردو 150 گرم
- رب انار و رب گوجهفرنگی و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب به میزان لازم
طرز تهیه:
1. سیر را له و با روغن سرخ کنید.
2. بعد کدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ کنید.
3. گردوی ساییدهشده، رب انار، رب گوجه فرنگی، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید.
4. کدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظی به دست آید.
برچسب زده شده با : طرز تهیه کویی تره , طرز تهیه کویی تره شمالی , طرز تهیه کویی تره گیلانی , طرز پخت کویی تره , طرز تهیه کوکوی تره ,