close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه شیرینی کره ای
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

طرز تهیه شیرینی کره ای طرز تهیه شیرینی کره ای,طرز تهیه شیرینی کره ای مارسبانی,طرز تهیه شیرینی کره ای بلغاری,طرز تهیه شیرینی کره ای نارگیلی,طرز تهیه شیرینی کره ای دو رنگ,طرز تهیه شیرینی کره ای اسکاتلندی,طرز تهیه شیرینی کره ای گردویی,طرز تهیه شیرینی کره ای بدون فر,طرز تهیه شیرینی کره ای عید,طرز تهیه شیرینی کره ای بادامی

هنررقیه بازدید : 43 شنبه 23 تير 1397 نظرات ()
شیرینی کره ای

طرز تهیه شیرینی کره ای

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :

پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شکر دانه ای 3/4 لیوان
کره (بدون نمک، بسیار سرد، برش خورده) 1 لیوان
آرد 2 لیوان
شکر برای روی شیرینی
وانیل 2 قاشق چایخوری
30
شیرینی کره ای


این شیرینی های کره ای آسان خیلی به کلوچه شبیه هستند. ما از یک قالب دکمه ای شکل برای شیرینی ها استفاده کردیم اما شما می توانید از قالب استفاده نکنید یا طرح مورد علاقه ی خودتان را پیاده کنید.


 

شیرینی کره ای

 

طرز تهیه:


1. همه ی مواد را در یک غذا ساز بریزید و بزنید تا مخلوط به شکل پوره ی سیب زمینی در بیاید. مخلوط را از کاسه ی غذاساز بیرون بیاورید و روی یک تکه ی بزرگ پوشش پلاستیکی قرار دهید و خمیر را به شکل یک صفحه ی گرد در بیاورید. 20 دقیقه در یخچال بگذارید.
2. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس یک سطح تمیز را کمی آرد پاشی کنید. خمیر را از فریزر بیرون بیاورید و آن را نصف کنید. نصفی را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و نصف دیگر را به یخچال برگردانید. نصفه ی خمیر را مجدداً‌ به شکل یک صفحه ی گرد در بیاورید و با ضخامت یکدست 1 سانتی متر پهن کنید. با یک قالب شیرینی بری خمیر را به شکل دلخواه برش دهید. اگر می خواهید شیرینی ها شکل دکمه ای داشته باشند قالب بایستی گرد باشد.

نکته:

به جای پهن کردن خمیر می توانید آن را به شکل یک لوله دربیاورید و به شکل دایره هایی به ضخامت 1 سانتی متر برش بدهید.
3. شیرینی ها را در یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با کاغذ پوستی پوشانده اید بچینید. اگر می خواهید شکل دکمه ای به شیرینی ها بدهید یک لیوان گرد یا قالب شیرینی پزی که قطر آن با قطر شیرینی ها برابر باشد را به آرامی روی تکه های شیرینی فشار دهید تا لبه ی دندانه دار پیدا کند. لیوان را تا ته فشار ندهید. سپس با یک سیخ چوبی چهار حفره وسط شیرینی ها درست کنید.

شیرینی کره ای


کمی دیگر شکر روی آنها بپاشید سپس 9 تا 12 دقیقه تا زمانی که قهوه ای روشن شوند در فر بپزید. شیرینی ها را از فر بیرون بیاورید و روی یک توری خنک کننده خنک کنید. همین کار را با نصفه ی دوم خمیر که در یخچال قرار داده اید انجام بدهید. شیرینی ها را در پوشش پلاستیکی بپیچید و تا 2 هفته در یخچال نگه داری کنید.


 

نکات:


1)توجه داشته باشید کره نباید آب شده باشد و باید به شکل کاملا سرد و یخ زده مورد استفاده قرار گیرد تا خمیر شل نشود.
2)اگر خمیر کمی ترکدار شد به آن مایع اضافه نکنید سعی کنید فقط با ورز دادن و مسطح کردن روی سطح آردپاشی شده به خمیر شکل دهید.
3)در صورت تمایل مقداری دارچین هم به خمیر اضافه کنید.

منبع:سوران

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
درمورد آموزشگاه طراحی و دوخت و هنرهای تجسمی رقیه

http://rozup.ir/view/2692264/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%202.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

 

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی ویژه خواهران تاسیس 1388 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    کدهای اختصاصی