close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه ی آبگوشـت کشـک (غذای محلی شهر اراک)

طرز تهیه ی آبگوشـت کشـک (غذای محلی شهر اراک)

مواد اولیه:
گوشت گوسفند - نيم كيلو
    نخود - نصف ليوان
    پياز بزرگ - دو عدد
    سيب‌زميني متوسط - سه عدد
    كشك ساييده - 250 گرم
    آب - 5/1 ليتر
    نعنا داغ - به ميزان لازم
    زردچوبه - به ميزان لازم
    گل زرد - جهت تزئين
    نمك و فلفل - به ميزان لازم



طرز تهيه :

 گوشت را به همراه نخود، پياز ، زردچوبه و نمك و فلفل در آب مي‌پزيم. سپس سيب‌زميني‌ها را اضافه كرده و نيم ساعت ديگر پخت را ادامه مي‌دهيم. در ظرف ديگري روغن را داغ كرده، نعنا را به آن اضافه مي‌كنيم (مقداري از اين نعناداغ را براي تزئين كنار مي‌گذاريم كشك را كه قبلا آب كرده‌ايم درون ظرف نعنا داغ مي‌ريزيم.

وقتي يك جوش زد آن را از روي حرارت برمي‌داريم و به ظرف آبگوشت اضافه مي‌كنيم. آنگاه با باقي‌مانده نعنا داغ و گل زرد تزئين مي‌نماييم.

براي تهيه كوبيده مي‌توان گوشت را همراه سيب‌زميني كوبيد يا آنها را جدا ميل كرد.
منبع: سوران

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

درباره ما

هنررقیــــه.آموزش هنر خیاطی و آشپزی و مدل لباس مجلسی و مانتو
سلام دوستان: این سایت متعلق به آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی ویژه خواهران تاسیس 1388 می باشد. شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654

پیوندهای روزانه