close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه خورش موتن جن

طرز تهیه خورش موتن جن

آماده سازی: 2 ساعت

مواد اولیه :

گلپر به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 3 ق غ
رب انار 2 ق غ
کشمش 150 گرم
قیسی 12 عدد
پیاز داغ 3 ق غ
گردو 200 گرم
سینه مرغ 1 عدد


ابتدا گردو را ساییده تا نرم و یکدست شود سپس به همراه رب انار , نمک , فلفل و زردچوبه در قابلمه ریخته و با مرغ و یک استکان آب تفت میدهیم تا گردو به روغن بیفتد .
بعد از 15 دقیقه 2 لیوان آب سرد داخل قابلمه بریزید و با حرارت ملایم میگذاریم بجوشد . بعد از یک ساعت تکه های مرغ را از قابلمه خارج کرده و پیارداغ , رب گوجه فرنگی , قیسی و کشمش را به همراه 2 لیوان آب سرد درون قابلمه میریزیم .
زمانی که گردو کمی سفت شد , مرغ و گلپر را مجددا به خورش اضافه میکنیم و پس از 10 دقیقه خورش را روی حرارت بر میداریم

منبع:سوران

هنررقیه

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید: