همانطور که مطمئنا می دانید پیتزا یک نوع غذای بین المللی است که اصالتی ایتالیایی دارد و به همین دلیل بهترین نوع خمیر پیتزا هم نوع ایتالیایی آن است.

ادویه ماهی علاوه بر اینکه سبب از بین رفتن بوی بد ماهی می شود باعث خوشمزه شدن آن و گرم شدن طبع ماهی می شود.
درباره
آموزش آشپزی و تغذیه , نکات آشپزی ,

تشخیص برنج کار ساده ای نیست زیرا بافت برنج ها تقریبا یک شکل است. اما از لحاظ ظاهری برنج ها نباید دارای نیم دانه و شکستگی باشند. و دارای عطر و طعم خوبی هستند.
درباره
آموزش آشپزی و تغذیه , نکات آشپزی ,
.jpg)
کشدار شدن حلیم، فوت و فن خاصی دارد که آشپزهای حرفه ای به کار میبندند. حلیم در انواع مختلفی چون حلیم گندم، حلیم شیر و حلیم بادمجان تهیه میشود. نوع گوشت، نحوه له کردن گوشت و نوع حلیم تاثیر زیادی در کشدار کردن حلیم دارد.
درباره
آموزش آشپزی و تغذیه , نکات آشپزی ,
درباره ما
اطلاعات کاربری
لینک دوستان