close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و تغذیه - 8
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

آموزش آشپزی و تغذیه

هنررقیه بازدید : 21 شنبه 05 آبان 1397 نظرات ()

روش‌های کشدار شدن حلیم

کشدار شدن حلیم، فوت و فن خاصی دارد که آشپزهای حرفه ای به کار می‌بندند. حلیم در انواع مختلفی چون حلیم گندم، حلیم شیر و حلیم بادمجان تهیه می‌شود. نوع گوشت، نحوه له کردن گوشت و نوع حلیم تاثیر زیادی در کشدار کردن حلیم دارد.

هنررقیه بازدید : 25 جمعه 04 آبان 1397 نظرات ()

 

طرز تهیه قلیه ماهی اصیل جنوبی
قلیه ماهی از ترکیب ماهی، سبزی و سیر استفاده می‌شود تا بوی نامطبوع ماهی گرفته و به غذایی لذیذ تبدیل شود. در ادامه طرز تهیه این غذای اصیل جنوبی و نکاتی مهم در طبخ آن شرح داده خواهد شد.

تعداد صفحات : 21

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: سایت آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی ویژه خواهران تاسیس 1388 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    کدهای اختصاصی

    باز نشر مطالب هنررقیه تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد