سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه ترين و پرطرفدارترين سوپ هاست. این سوپ ها معمولا سوپ های مجلسی، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند. سوپ سفيد هم از اين قاعده مستثنا نيست. اين خوراک می تواند به همراه نان به عنوان يک غذای اصلی مقوی و لذيذ سرو شود.

كله جوش یکی از غذاهای محلی و سنتی شهر اصفهان است و به طور عمده در شهرهای خراسان و یزد به سبک و سیاق مختلف طبخ میشود. این غذا را با نام های کالا جوش، کل جوش، دوغ گرمه، قروتی، کال جوش، کشک جوش می شناسند.

اصل کباب بناب خوشمزه متعلق به شهرستان بناب آذربایجان شرقی می باشد و با نام کباب آذربایجانی هم شناخته می شود.
این کباب خوشمزه متعلق به شهرستان بناب آذربایجان می باشد و با نام کباب آذربایجانی هم شناخته می شود.

در ابتدا لازم است بدانید نامهای اسپرسو، فرانسه و ترک تنها به روش تهیهی قهوه اشاره دارد و در نوع قهوه مصرفی تغییری ایجاد نمیکند اما در درجه آسیاب پودر قهوه تفاوت ایجاد میکند.

سس تارتار یا سس تاتار از سس های خوشمزه ای است که در کنار انواع سوخاری و فینگرفود میل می شود و ترکیب مزه ی آن ها عالی می شود. در ادامه با 2 روش تهیه ی سس تارتار آشنا شوید.

گوشت ویرجینیا، یک خوراک گوشتی عالی است که در هر مراسمی می توانید آن را بپزید و میل کنید. اصل این گوشت به صورت کمی آبدار بودن است اما اگر دوست داشتید می توانید آن را خشک تر بپزید.

مرغ سوخاری پنیری را می توانید در فر و یا سرخ کن هواپز بپزید. در ادامه با نحوه ی پخت آن آشنا شوید.

آش گوشواره یا به قول خراسانی ها دیشوره از آشهای سنتی و خاص خراسان شمالی است. این آش بسیار خوشمزه و متفاوت از سایر آشها پخته می شود. البته این آش یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی می باشد و جوشواره نامیده می شود.

پياز را پوست کنده ، درقسمت سر پياز با کمک نوک چاقو ، 8 تا 9 گلبرگ ايجاد کنيد ، سپس خطوط گلبرگها را با چاقو شکاف دهيد.

تشخیص برنج کار ساده ای نیست زیرا بافت برنج ها تقریبا یک شکل است. اما از لحاظ ظاهری برنج ها نباید دارای نیم دانه و شکستگی باشند. و دارای عطر و طعم خوبی هستند.

مربای سیب یکی از مرباهای خوشمزه و پرطرفداری است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید.

اسم ترشی غوره را شاید کمتر شنیده باشید اما حالا که فصل غوره است بهتر است آن را درست کنید و امتحان کنید. بدون شک از طعم ترش آن خوشتان میآید و طرفدار آن میشوید. مخصوصا که غوره فواید زیادی دارد و برای افراد مبتلا به چربی خون مثل آب روی آتش است و در کنار سالاد به عنوان چربی سوز قوی عمل میکند. این ترشی خوشمزه تقویت کننده کبد است و یک ضد عفونی کننده قوی و طبیعی برای بدن . با هم طرز تهیه این ترشی را میخوانیم.

طرز تهیه ترشی انار و لبو خوشمزه
برای تهیه این ترشی کافی است مراحل زیر را با دقت انجام دهید:

گلابی یکی از میوههای خوشمزه فصل پاییز است که علاوه بر تهیه مربای گلابی، کمپوت گلابی و دسرهای خوشمزهای که میتوان با آن تهیه کرد، میتوان شیره گلابی نیز درست کرد.

اگر به جای یک فسنجون مجلسی و سنتی ترجیح میدهید طعم جدیدی را امتحان کنید و یا گیاهخوار هستید و میخواهید یک فسنجان خوشمزه بدون گوشت درست کنید که پروتئین هم داشته باشد، خورش فسنجان با قارچ را امتحان کنید. در ادامه بهترین و ساده ترین طرز تهیه خورشت فسنجان با قارچ را میخوانید.

طرز تهیه لابستر به شیوه های مختلف (+ نکات مهم برای پاک کردن و سرو لابستر)

این پیتزا علاوه بر این که رژیمی بوده برای بیماران قبلی هم بسیار مناسب می باشد.
طرز تهیه پیتزای مرغ و سیب زمینی برای بیماران قلبی

لازانیای مدیترانه ای از جمله لازانیاهای گیاهی است. اگر گیاه خوار هستید، پیشنهاد می کنم این لازانیا را حتما تست کنید.
.jpg)
آموزش تهیه خلال پوست پرتقال
خلال پوست پرتقال را به دو صورت خشک و تازه استفاده می کنند. از این خلال ها در تهیه ی مربا، بعضی پلوها، بعضی خورشت ها استفاده می شوند. از پودر آن ها برای تهیه ی کیک استفاده می شود.

از خواص بی نظیر بلدرچین می توان به بالا بردن سیستم ایمنی بدن اشاره کرد.
تعداد صفحات : 11