مترجم سایت

آموزش آشپزی و تغذیه
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

آموزش آشپزی و تغذیه

هنررقیه بازدید : 22 شنبه 21 فروردين 1400 نظرات ()

برای تهیه ی آبغوره، باید غوره های مناسب و خوبی را انتخاب کنید. غوره ی عسگری هسته ندارند و خیلی خوب هستند غوره های شیرازی هم از غوره های مناسب برای آبغوره هستند.

هنررقیه بازدید : 82 سه شنبه 12 اسفند 1399 نظرات ()

سالاد بیکن دودی عنوان غذای زیر میباشد که در زیر آموزش آنرا با سبزیجاتی مانند کاهو فرانسوی و گوجه گیلاسی بهمراه جوانه گندم برای شما قرار داده ایم.

هنررقیه بازدید : 90 چهارشنبه 06 اسفند 1399 نظرات ()

پلا کباب گیلانی یا پلا کباب رشتی، غذای محلی گیلان است. این غذای خوشمزه بسیار معروف و پرطرفدار است و گیلانی‌ها علاقه‌ی خاصی به آن دارند، که ترکیبی از کته، گوشت و زیتون پرورده و … ادامه آن را در گزارش امروز بخوانید.

هنررقیه بازدید : 64 یکشنبه 03 اسفند 1399 نظرات ()

لاهماجون یک غذای معروف در ترکیه، ارمنستان و کشورهای عربی است و به نام پیتزای ترکی، پیتزای ارمنی یا حتی پیتزای عربی در دنیا معروف است. لاهماجون ریشه عربی دارد و از «لحم عجین» به معنی گوشت و خمیر آمده است که در واقع ترکیبات اصلی این غذا هستند.

هنررقیه بازدید : 50 یکشنبه 03 اسفند 1399 نظرات ()

خورشت ملاقورمه شمالی در گروه غذا‌های محلی گیلانی طبقه بندی می‌شود. خورشت ملاقورمه شمالی را می‌توانید در وعده‌های نهار و شام، با نان و یا با برنج میل کنید.

هنررقیه بازدید : 24 جمعه 01 اسفند 1399 نظرات ()

مواد لازم برای تهیه ی میگوی عسلی :عسل، سس سویا، تکه های فلفل (در صورت استفاده)، زنجبیل و سیر را با هم در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید و کنار بگذارید.

هنررقیه بازدید : 24 جمعه 01 اسفند 1399 نظرات ()

خورشت ترشی قورمه یا قورمه اردبیلی خوشمزه، شباهت زیادی به قیمه دارد، با این تفاوت که جای لپه از لوبیا چشم بلبلی استفاده می شود و روی خورشت پیاز داغ طلایی بریزید.

هنررقیه بازدید : 44 سه شنبه 28 بهمن 1399 نظرات ()

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت لایه های خیلی نازک برش بزنید می توانید از رنده مخصوص چیپس کردن یا از پوست کن استفاده کنید تا برش های خیلی نازک و یکدستی را داشته باشید.

هنررقیه بازدید : 47 شنبه 18 بهمن 1399 نظرات ()

برای تهیه گز ابتدا در یک قابلمه مسی آب و شکر را مخلوط کنید و بر روی حرارت کم قرار بدهید تا شکر حل شود و آب داغ شود. اما به جوش نیاید، حتما باید روی شعله پخش کن قرار بدهید.

هنررقیه بازدید : 55 دوشنبه 13 بهمن 1399 نظرات ()

طرز تهیه لوکومادس بهترین دستور پخت دسر سنتی یکی از دونات های یونانی که آنها توپ های کوچک و شیرین عسل، سرخ و ترد هستند. از پرطرفدارترین در یونانی که کمی هم به بامیه ایرانی ها شباهت دارد.

هنررقیه بازدید : 71 جمعه 03 بهمن 1399 نظرات ()

شیرینی صدفی که به آن گا‌ها مادلین هم می ‌گویند یک کیک یا کوکی کوچک با بافت نرم و خوشمزه است. این شیرینی مناسب برای پذیرایی در عید نوروز است. شیرینی صدفی طرز تهیه راحتی دارد، ولی برای تهیه آن به قالب‌های صدفی احتیاج است.

هنررقیه بازدید : 49 سه شنبه 30 دي 1399 نظرات ()

کدو تنبل های مورد نیاز شما بسته به اینکه در کدام منطقه از کشور زندگی می کنید متفاوت است و انواع مختلفی دارند و همه آنها یکسان نیستند. برخی به صورت گرد ، برخی کشیده، بعضی از آنها نارنجی، برخی از آنها بژ، و برخی دیگر به رنگ سفید است.

تعداد صفحات : 11

تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟

  • باز نشر مطالب هنررقیه تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد