مترجم سایت

آموزش آشپزی و تغذیه
loading...

هنررقیـه.آموزش خیاطی ،هنرهای تجسمی،آشپزی،مدل مانتو،لباس مجلسی،عروس

آموزش آشپزی و تغذیه

هنررقیه بازدید : 3 جمعه 03 بهمن 1399 نظرات ()

شیرینی صدفی که به آن گا‌ها مادلین هم می ‌گویند یک کیک یا کوکی کوچک با بافت نرم و خوشمزه است. این شیرینی مناسب برای پذیرایی در عید نوروز است. شیرینی صدفی طرز تهیه راحتی دارد، ولی برای تهیه آن به قالب‌های صدفی احتیاج است.

هنررقیه بازدید : 23 سه شنبه 30 دي 1399 نظرات ()

کدو تنبل های مورد نیاز شما بسته به اینکه در کدام منطقه از کشور زندگی می کنید متفاوت است و انواع مختلفی دارند و همه آنها یکسان نیستند. برخی به صورت گرد ، برخی کشیده، بعضی از آنها نارنجی، برخی از آنها بژ، و برخی دیگر به رنگ سفید است.

هنررقیه بازدید : 5 دوشنبه 29 دي 1399 نظرات ()

سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه ترين و پرطرفدارترين سوپ هاست. این سوپ ها معمولا سوپ های مجلسی، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند. سوپ سفيد هم از اين قاعده مستثنا نيست. اين خوراک می تواند به همراه نان به عنوان يک غذای اصلی مقوی و لذيذ سرو ‌شود.

هنررقیه بازدید : 13 جمعه 26 دي 1399 نظرات ()

كله جوش یکی از غذا‌های محلی و سنتی شهر اصفهان است و به طور عمده در شهر‌های خراسان و یزد به سبک و سیاق مختلف طبخ می‌شود. این غذا را با نام های کالا جوش، کل جوش، دوغ گرمه، قروتی، کال جوش، کشک جوش می شناسند.

هنررقیه بازدید : 15 جمعه 26 دي 1399 نظرات ()

اصل کباب بناب خوشمزه متعلق به شهرستان بناب آذربایجان شرقی می باشد و با نام کباب آذربایجانی هم شناخته می شود.

این کباب خوشمزه متعلق به شهرستان بناب آذربایجان می باشد و با نام کباب آذربایجانی هم شناخته می شود.

هنررقیه بازدید : 5 پنجشنبه 25 دي 1399 نظرات ()

در ابتدا لازم است بدانید نام‌های اسپرسو، فرانسه و ترک تنها به روش تهیه‌ی قهوه اشاره دارد و در نوع قهوه مصرفی تغییری ایجاد نمی‌کند اما در درجه آسیاب پودر قهوه تفاوت ایجاد می‌کند.

هنررقیه بازدید : 3 پنجشنبه 25 دي 1399 نظرات ()

سس تارتار یا سس تاتار از سس های خوشمزه ای است که در کنار انواع سوخاری و فینگرفود میل می شود و ترکیب مزه ی آن ها عالی می شود. در ادامه با 2 روش تهیه ی سس تارتار آشنا شوید.

هنررقیه بازدید : 5 پنجشنبه 25 دي 1399 نظرات ()

گوشت ویرجینیا، یک خوراک گوشتی عالی است که در هر مراسمی می توانید آن را بپزید و میل کنید. اصل این گوشت به صورت کمی آبدار بودن است اما اگر دوست داشتید می توانید آن را خشک تر بپزید.

هنررقیه بازدید : 0 پنجشنبه 25 دي 1399 نظرات ()

 
آش گوشواره یا به قول خراسانی ها دیشوره از آشهای سنتی و خاص خراسان شمالی است. این آش بسیار خوشمزه و متفاوت از سایر آشها پخته می شود. البته این آش یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی می باشد و جوشواره نامیده می شود.

هنررقیه بازدید : 5 چهارشنبه 24 دي 1399 نظرات ()

تشخیص برنج کار ساده ای نیست زیرا بافت برنج ها تقریبا یک شکل است. اما از لحاظ ظاهری برنج ها نباید دارای نیم دانه و شکستگی باشند. و دارای عطر و طعم خوبی هستند.

هنررقیه بازدید : 3 سه شنبه 23 دي 1399 نظرات ()

اسم ترشی غوره را شاید کمتر شنیده باشید اما حالا که فصل غوره است بهتر است آن را درست کنید و امتحان کنید. بدون شک از طعم ترش آن خوشتان می‌آید و طرفدار آن می‌شوید. مخصوصا که غوره فواید زیادی دارد و برای افراد مبتلا به چربی خون مثل آب روی آتش است و در کنار سالاد به عنوان چربی سوز قوی عمل می‌کند. این ترشی خوشمزه تقویت کننده کبد است و یک ضد عفونی کننده قوی و طبیعی برای بدن . با هم طرز تهیه این ترشی را می‌خوانیم.

هنررقیه بازدید : 3 سه شنبه 23 دي 1399 نظرات ()

گلابی یکی از میوه‌های خوشمزه فصل پاییز است که علاوه بر تهیه مربای گلابی، کمپوت گلابی و دسرهای خوشمزه‌ای که می‌توان با آن تهیه کرد، می‌توان شیره گلابی نیز درست کرد.

هنررقیه بازدید : 11 سه شنبه 23 دي 1399 نظرات ()

اگر به جای یک فسنجون مجلسی و سنتی ترجیح میدهید طعم جدیدی را امتحان کنید و یا گیاهخوار هستید و می‌خواهید یک فسنجان خوشمزه بدون گوشت درست کنید که پروتئین هم داشته باشد، خورش فسنجان با قارچ را امتحان کنید. در ادامه بهترین و ساده ترین طرز تهیه خورشت فسنجان با قارچ را می‌خوانید.

هنررقیه بازدید : 13 دوشنبه 08 دي 1399 نظرات ()

 
آموزش تهیه خلال پوست پرتقال
خلال پوست پرتقال را به دو صورت خشک و تازه استفاده می کنند. از این خلال ها در تهیه ی مربا، بعضی پلوها، بعضی خورشت ها استفاده می شوند. از پودر آن ها برای تهیه ی کیک استفاده می شود.

تعداد صفحات : 11

تبلیغات

http://up.artro.ir/view/2758309/r4.jpg

http://rozup.ir/view/2697751/%D9%87%D9%86%D8%B1%D8%B1%D9%82%DB%8C%D9%87%203.jpg

درباره ما
به نام خداوند زیباییها. هنرآموز که آموختن هنر است. سلام دوستان: آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد رقیه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور و وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و در رشته های صنایع پوشاک و هنرهای تجسمی تاسیس 1388 ----------- آدرس:شیراز- میانرود-بلوار روزبهان-نبش کوچه 17 شماره تماس جهت مشاوره رایگان 09357806654
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟

  • باز نشر مطالب هنررقیه تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد